Veelgestelde vragen

Vraag:
Wordt de sloep bestuurd door een kapitein?

Antwoord:
Ja, alle sloepen worden verhuurd door een ervaren kapitein die in het bezit is van de wettelijk vereiste vaarbewijzen. Bent u juist op zoek naar een sloep die u zelf kunt besturen? Kijk dan naar Zelfstandig te varen sloepen.

Vraag:
Hebben alle sloepen een exploitatievergunning?

Antwoord:
Ja, alle sloepen op Sloep Huren Amsterdam .com zijn in het bezit van een geldige exploitatievergunning. Bekijk het Register Passagiersvervoer Amsterdam (RPA) of lees meer over de risico’s van illegaal passagiersvervoer.

Vraag:
Is het toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op de sloep?

Antwoord:
Ja, bij Sloep Huren Amsterdam is het toegestaan om kosteloos uw eigen eten en drinken mee te nemen. Voorwaarde is dat alles netjes opgeruimd wordt na afloop van de vaartocht. Wilt u meer informatie over het eten en drinken aan boord van onze sloepen? Kijk dan hier.

Vraag:
Wat te doen bij regen?

Antwoord:
Bij het huren van een sloep is regen natuurlijk niet ideaal. Bij regen zijn er drie opties:
  • U kunt de vaartocht verplaatsen naar een alternatieve datum, hiervoor berekenen wij eenmalig €75,– wijzigingskosten. De nieuwe vaardatum moet uiterlijk 5 dagen van de voren worden doorgegeven.
  • Op verzoek kunnen wij ook zorgen voor paraplu’s aan boord.
  • Op basis van beschikbaarheid kunnen wij ook een upgrade verzorgen naar een salonboot. Informeer naar de voorwaarden (020) 624 76 35.
Vraag:
Welke route vaart de kapitein?

Antwoord: De kapitein van de sloep vaart altijd een leuke route door Amsterdam. De route ligt niet vast. Mocht u bepaalde bezienswaardigheden willen zien vraag dit gerust zodat de kapitein hier rekening mee kan houden.

Vraag:
Kan er muziek gedraaid worden aan boord van de sloepen?

Antwoord:
Ja, er is een muziekinstallatie aanwezig. Het is mogelijk een eigen iPod hierop aan te sluiten.